El cadet blau perd per la mínima contra el Lucentum

Partit d’anada de quarts de final disputat en Alginet on ens enfrontàvem davant al Lucentum. L’eixida els nostres van estar molt fallats sobretot en tirs pròxims a cistella i això feia que el Lucentum agafara les primeres avantatges  al marcador, però uns últims 5 minuts molt bons del equip va fer que acabarem el quart 3 punts per davant.

El segon quart el Lucentum va eixir amb més encert, fins a 4 triples van fer en aquest quart i amb cistelles de molta qualitat individual, el Alginet seguia amb el seu joc de moviment ràpid de baló però no aconseguia trencar la defensa del Lucentum, un triple final per anar a la mitja part feia que arribarem al descans 3 punts per d’avall.

El 3er quart el equip va eixir molt seriós en defensa i amb més encert en atac que la primera part, això ens donava confiança en el nostre joc i començàvem a agafar les primeres distàncies que arribaven als 10 punts però un bon final del Lucentum ficava al equip rival a 6 punts.

A l’últim quart el Alginet va aconseguir mantenir la distància durant 8 minuts, però un parcial de 2-7 en els últims de 2 minuts degut a unes males decisions en atac i una baixa intensitat defensiva ficava al Lucentum 3 punts per davant, una cistella final feia que el partit acabara 1 punt per d’avall per als nostres. La pròxima setmana es juga la tornada en Alacant.

Deja una respuesta