El cadet comença la copa amb victòria

Primer partit de copa on el Alginet s’enfrontava a l’Alcúdia on un inici de partit fluix en defensa feia que el equip rival anotara amb facilitat i no aconseguíem avantatges en el marcador, però a falta de 2 minuts per a finalitzar el primer quart un parcial de 2-12 ens donava un avantatge. El segon quart el equip va seguir la línia del final del primer quart. En atac el equip jugava col·lectivament i tots trobaven les seues oportunitats de cistella, així s’arribava a la mitja part amb un marcador de 15-46.

A l’eixida del 3er quart el equip va aconseguir tancar el marcador en un parcial de 0-9 i així poder seguir treballant per a les futures eliminatòries. El resultat final va ser de 15-55. El pròxim partit de copa es front al Sueca en Alginet.

Deja una respuesta