El cadet es classifica com a 1er de grup

Partit disputat a Algemesí on jugaven els dos equips imbatuts en copa fins al moment, Algemesí vs Alginet. El partit va començar amb un intercanvi de cistelles on ningun dels dos equips dominava clarament , però entrat el minut 5 de quart, un parcial dels nostres de 3-14 degut a un bon encert en atac i un bon moviment del baló ens ficava a la fi del primer quart 7-22.

El segon quart el equip es va mantenir seriós en defensa però ens costava més trobar cistella, ja que fèiem moltes errades tant en el tir exterior com de baix de l’anella, sumat a un mal percentatge de tirs lliures no feia que ens poguérem allunyar més en el marcador i així arribàvem a la mitja part 18-36.

La segona part el equip va seguir en la seua línia, a pesar de les múltiples errades en el llançament el treball en defensa era bo i això ens permetia a pocs punts que férem seguir sumant distància, a més recalcar que el Algemesí no va estar tant encertat com de costum. A la fi del partit Algemesí 33-63 Alginet.

Amb aquesta victòria ens classifiquem per a quarts de final del trofeu federació.

Deja una respuesta