El cadet es classifica per a quarts de final

Octaus de final de copa disputats contra L’Eliana on el mateix fi de setmana es jugaven els dos partits. L’anada en Alginet va ser un partit a molts pocs punts on ningun dels dos equips va arribar a dominar, moltes alternances en el marcador. Per part dels nostres cal dir que no vam estar encertats en el tir exterior i això va fer que finalitzarem el partit amb sols 44 punts. A la fi d’aquest partit Aldaia 44-45 Alginet.

La tornada es va jugar el dia següent, el partit va començar amb els nostres poc clavats, sobretot en defensa, va fer falta passar per els vestidors a la mitja part per començar a reaccionar i començar a veure un joc ràpid i una bona defensa amb molta intensitat, això sumat al major encert del tir exterior que en el partit d’anada va fer que amb un parcial de 0-17 trencarem el partit i finalitzarem 47-74.

La pròxima setmana jugarem contra el Alaquàs els quarts de final de la copa

Deja una respuesta