El Cadet Groc guanya a La Vila en l’anada dels cuarts de final

El passat dissabte el Cadet Groc jugava l’anada dels Cuarts de Final contra La Vila.

El partit començà amb un gran ritme de joc, els dos equips demostrarem que era un partit important. Per la nostra part començarem parant els seus jugadors grans, però patint amb els seus més ràpids. 32 – 21 a la fi del primer quart. El segon quart baixarem el ritme anotador, però seguirem millorant en defensa i al descans arribem amb un 50 – 37. 

A la segon part començarem molt forts amb un 13 – 4 de parcial als primers 5 minuts. Reacció dels de La Vila a partir de la defensa i 65 – 52 a l’acabar el tercer període. L’últim quart tornem a colpejar primer amb un 15 – 3 als primers 3 minuts i la màxima diferencia al marcador (80 – 55), però l’encert final de La Vila va fer que el resultat final fora de 87 – 68 per als nostres.

Destacar el gran nivell defensiu que vam tindre, ja que va ser un partit amb moltes posicions. Tot i això sofrirem prou amb algunes transicions ràpides dels visitants. El proper cap de setmana serà la tornada a La Vila Joiosa un partit en el que volem seguir amb aquesta dinàmica encara que sabem de la dificultat que té el partit.

Deja una respuesta