El preinfantil guanya en Segorbe

El preinfantil va guanyar en Segorbe en un partit on la matinada que vam fer per a anar a Segorbe ens va passar factura en el primer quart, on els nostres fora del seu ritme permetien cistelles fàcils per un mal balanç defensiu, amb dos accions en el últim minut es va arreglar el quart i es va finalitzar 8-8. El segon quart va ser el bo per a l’Alginet, amb una bona defensa i ràpides eixides al contraatac el equip aconseguia anotar cistella fàcilment i ens donava un ampli avantatge, al 3er quart es va seguir per la mateixa línia i es va arribar a la mitja part 14-37.

Ja en la segona part els nostres es van relaxar, a més de no estar tant encertats en els llançaments com en la primera part i el Segorbe va millorar el seu joc, tot i això el equip ja no va tornar a baixar del avantatge dels 20 punts i el partit va finalitzar amb un resultat final de Segorbe 29-54 Alginet.

La pròxima setmana ens visita el líder, el Aldaia.

Deja una respuesta