El preinfantil perd davant un superior Aldaia.

El preinfantil es jugava el 2on lloc vs Calasanz, partit on no contàvem amb ningun Infantil, l’eixida al partit no va ser molt bona, mala defensa lligada a una falta d’encert en atac ficava les primeres desavantatges en els marcador.  Durant la primera part el equip va aconseguir millorar la seua defensa però no va aconseguir millorar el seu encert en atac, els tirs eren bons però no entraven, així arribàvem a la primera part 10-19.

La segona part el equip va anar de menys a més , al 5nt quart va ser on el equip va despegar del tot, amb un parcial de 10-2 degut a la millora en la circulació de baló vam aconseguir ficar-nos per davant per primera vegada en el partit, així arribàvem a l’últim quart un punt per davant.

L’últim quart el equip es va mantenir sempre al marcador per davant, una cistella a falta de 1 minut ficava al equip 3 punts per davant i així el resultat definitiu de Alginet 33-30 Calasanz.

Deja una respuesta