VISITA DEL BENJAMÍ TROFEU FEDERACIÓ A OLIVA

CATEGORIA: BENJAMÍ TROFEU FEDERACIÓ

DATA: 11/05/2019

HORA: 9.30

LLOC: Pavelló d’Oliva (pistes exteriors)

RESULTAT: 56-19

Aquest partit va estar marcat pels pocs jugadors que disposava l’equip, amb un total de 6 i per les condicions meteorològiques adverses, amb una gran temperatura pròpia d’aquest període de l’any on el sol feia que les nostres forces minvaren més de pressa que de costum. No obstant això, els nostres xics i xiques donaren el 110% per intentar competir de tu a tu davant un bon equip. El partit va començar amb un esperançador 0-4 a favor dels locals que descol·locava una mica a l’equip rival, donant a entendre que d’haver sigut més jugadors, haguérem competit durant més períodes. A partir d’ací i amb la finalització del primer període, els nostres jugadors van acusar el cansament i l’Oliva amb 12 jugadors va imposar el seu ritme durant tot el partit, al que nosaltres no podíem contestar. De totes maneres, s’han extret accions positives, com algunes passades i els posteriors talls, que puguerem encistellar o alguns 2×1 i 3×1 que amb passades féiem veure que hem millorat en l’ocupació d’espais en transició. Però també cal dir que el nostre principal problema és la defensa on hem d’estar més actius i controlar sempre al nostre jugador, encara que la millora ha sigut molt gran respecte al començament de la temporada.

Finalment donar les gràcies per l’esforç realitzat el passat dissabte als pares i als jugadors/es, que sempre ens suporten tot i les circumstàncies.

Jugaren: Aaron, Savi, María, Marcos, Pele i Pau.

Deja una respuesta